top of page
IMG_5076.JPG
IMG_4653.JPG

Visjonen bak MinaMilanda er å få lov til å gi inspirasjon, ideer og møte mennesker gjennom skjønnhet. Via musikk, blomster, planter, ekte og originale produkter, inne i en bakgård, ønsker vi å formidle gleden ved å skape. Vår butikk er i konstant bevegelse. Det er blomstene, plantene, de forskjellige sesongene som inspirerer oss, og som gir hver dag et nytt uttrykk og en ny form.

Gleden ved å stå opp og lage dagens botaniske linje, er ubeskrivelig. Det å få besøk og se at andre deler den samme følelsen er veldig berikende og godt. Det å kunne være budbringere av den skjønnheten som skapes av så mange dyktige produsenter, er noe som gir våre liv glød og mening. Vi kaller oss en Flower Family, mennesker som har møtt hverandre gjennom blomster, og som har opplevd noe unikt ved det å omgi seg med blomster, men også andre naturlige produkter som leire, silke, bomull, treverk, marmor, stein, porselen og glass.

 

Den estetiske basen vår er forankret i å lete opp produkter som vi mener bærer seg selv. Ekte, originale produkter. Menneskene bak et produkt er for oss like viktige som materialet de har valgt å knytte seg til. Lidenskapen og kjærligheten vises i i utføringen og resultatet. Interiør og eksteriør som varer i åresvis og design som kan gå i arv. I tillegg designer vi enkelte produkter selv. Produkter vi har ønsket oss, men ikke funnet andre steder.

 

Hos oss kan du blant annet finne marmorvaser fra steinbruddene i Carrara, blandet med strå og gress, hånddreide krukker fra Impruneta med sukkulenter, kirkestaker fra Catalonia for borddekking, servise fra Fürstenberg og håndknyttete tepper fra Portugal.
 

Kom gjerne innom oss og ta del i stemningen.
 

Velkommen!

 

#madeinlove #authentic #original #products #europeen #india #japan #love #research #detail #passion #handmade #mix #plants #flowers #lifestyle #minamilanda 

 

 Bring in the light.

bottom of page